werken bij akz

Stagiaire

Wat vragen we van jou

  • Af)studerend hbo Accountancy 
  • Nauwkeurig
  • Communicatief vaardig
  • Werkt graag in teamverband

Wat krijg je van ons

  • Loopbaankansen na studie
  • Je leert het vak van echte professionals
  • Aandacht voor de ontwikkeling van soft skills
  • Informele en gezellige werksfeer

Jouw stage in het kort

Als stagiair draai je vanaf de eerste stagedag mee in de samenstelpraktijk en maak je deel uit van ons team. Je wordt niet gezien als een stagiaire maar als collega. In dit team staan we klaar voor veel mkb-klanten in diverse branches. Onder begeleiding van ervaren collega’s voer je de alledaagse accountancy werkzaamheden uit. Met behulp van verschillende boekhoudkundige programma’s en nieuwe technologieën laten we jou zien wat de accountancy te bieden heeft. Wij helpen je graag om van jouw stage een succes te maken!

Jouw profiel

Je volgt de mbo-opleiding Accountancy, de hbo-opleiding in Accountancy of een anderen relevante studie, en zoekt een mooie meewerk- of afstudeerstage. Je bent klantgericht, werkt gemakkelijk samen en wilt graag het beste uit jezelf halen. Zowel telefonisch als per e-mail weet je klanten en collega’s representatief te woord te staan. Door je proactieve houding wil je er graag een mooie stage van maken. 

Ons aanbod

Wij verwachten een leuke stagiaire, maar je mag ook wat van ons verwachten. Een prima stagevergoeding, flexibele werktijden en een gezellig team is het eerste. Als het aan beide kanten klinkt en je na het afronden van je stage je carrière bij ons voortzet staan wij daar erg voor open. We stimuleren je om te blijven groeien. 

Iets voor jou?

Heb je de baan gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct! Of neem contact op voor meer informatie. 

Niet gevonden wat je zocht?
>> Zie de andere vacatures

Laat je inspireren

Werktijden

Samen zorgen we voor
wat bij jou past

werken in teamverband

Bij AKZ kun je altijd op
je team rekenen

Groei en ontwikkeling

We investeringen in jou, en in jouw toekomst