Meer over akz accountants &belastingadviseurs

Ontdek ons kantoor

Een enthousiast team van accountants, belastingadviseurs en gekwalificeerde medewerkers staat dagelijks klaar voor alle vragen van onze klanten.

akz in de praktijk

Onze accountants en adviseurs hebben alles in huis om uw onderneming te laten groeien.

In de loop der jaren is een goede samenwerking met overige zakelijke dienstverleners opgebouwd. Een goede adviseur kent immers zijn grenzen, derhalve zijn we erg blij met onze samenwerkingen.  Hierdoor zijn we in staat om u als ondernemer op bijna alle terreinen te begeleiden en adviseren.

Werken bij AKZ, bekijk de openstaande vacatures

We willen graag in gesprek om jou aan ons team toe te voegen. Neem een kijkje tussen onze vacatures om te zien of wij naar elkaar op zoek zijn!

akz in de praktijk

Verlengstuk van uw onderneming

Wij zijn het verlengstuk van uw onderneming. Wij werken niet alleen vóór u, maar vooral ook mét u. Hoogstaande dienstverlening staat of valt immers met samenwerking tussen u als opdrachtgever en ons als adviseurs. Wij komen met relevante kennis en nemen taken uit handen, zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent: ondernemen. Met ons haalt u het beste uit uzelf en uw onderneming.

Dit team staat voor u klaar. 

Accountant / FISCALIST

Rini
Zwambach

Accountant 

Geertruda
Hagemeyer

Relatiebeheerder 

Mario
van Kommer

Assistent - accountant 

Colinda
Verhoef

Assistent -
accountant

Kathy
Zwambach

Assistent –
accountant

Bianca van Bergenhenegouwen

Assistent -
accountant

Elly
Noteboom 

Assistent – accountant en loonadministrateur  

Alyssia
Spaan

Loonadministrateur 

Ali
van Woudenberg

Neem contact op

Heeft u na het bezoeken van onze website vragen of opmerkingen? Of wilt u een (geheel vrijblijvende) afspraak maken? Stuur ons dan gerust een e-mail, bel met ons of vul het contactformulier in. We denken graag met u mee!