werken bij akz

Gevorderd assistent accountant

Wat vragen we van jou

  • Accountancy-gerelateerde opleiding
  • Nauwkeurig
  • Communicatief vaardig
  • Werkt graag in teamverband

Wat krijg je van ons

  • Loopbaankansen
  • Je leert het vak van echte professionals
  • Aandacht voor de ontwikkeling van soft skills
  • Informele en gezellige werksfeer

Jouw werk in het kort

Als onderdeel van ons team draai je vanaf de eerste stagedag mee in de samenstelpraktijk waarbij we enthousiast klaar staan voor onze mkb-klanten in diverse branches. Onder begeleiding van collega’s voer je de alledaagse accountancy werkzaamheden uit. Met behulp van verschillende boekhoudkundige programma’s en nieuwe technologieën verwerk je administraties en worden jaarrekeningen samengeteld. Daarbij voer je fiscale aangiftes uit en begeleidt je klanten bij het verwerken van de administratie. Tot slot herken je adviesmogelijkheden en adviseer je klanten proactief.  

Jouw profiel

Je bent recent al ongeveer drie jaar werkzaam geweest bij een accountants- of administratiekantoor. Je bent klantgericht, werkt gemakkelijk samen en wilt graag het beste uit jezelf halen. Zowel telefonisch als per e-mail weet je klanten en collega’s representatief te woord te staan. Daarnaast ben je leergierig en bereid 32-40 uur per week beschikbaar te zijn. Door je proactieve en nauwkeurige houding wil je er samen met je collega’s staan voor de klanten. 

Ons aanbod

Wij verwachten een leuke collega, maar je mag ook wat van ons verwachten. Een marktconform salaris, flexibele werktijden en een gezellig team is het eerste. Daarnaast bieden we graag persoonlijke aandacht en begeleiding. Je zult werken in een leerzame en professionele omgeving waarbij we  je ook stimuleren om te blijven groeien. 

Iets voor jou?

Heb je de baan gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct! Of neem contact op voor meer informatie. 

Niet gevonden wat je zocht?
>> Zie de andere vacatures

Laat je inspireren

Werktijden

Samen zorgen we voor
wat bij jou past

werken in teamverband

Bij AKZ kun je altijd op
je team rekenen

Groei en ontwikkeling

We investeringen in jou, en in jouw toekomst